24 jun 2008, 12:25

Очи 

  Poesía » De amor
584 0 3

Кротко очите й гаснат пред мен,

храм на сълзите, дом кадифен.

Веждите тъмни бягат над тях,

тръгнах по пътя, бавно се спрях.

 

Кротко очите й раснат пред мен,

сам сред сълзите, в плен кадифен.

Премеждията стръмни, бягам от тях,

свърнах от пътя, но сам  вече бях.

© Серафим Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??