Кротко очите й гаснат пред мен,
храм на сълзите, дом кадифен.
Веждите тъмни бягат над тях,
тръгнах по пътя, бавно се спрях.
Кротко очите й раснат пред мен,
сам сред сълзите, в плен кадифен.
Премеждията стръмни, бягам от тях,
свърнах от пътя, но сам вече бях.
© Серафим All rights reserved.