1 may 2009, 12:50

Очи 

  Poesía
368 0 0

 

                ОЧИ

 

Очи - отровни сте стрели.

Със тях не един мъж прониза.

Душата му от любов изпепели -

заложи го за дребна миза.

                  

Във легло на забравита лежиш.

Студа в погледа си криеш.

На глас днес жертвите броиш.

 

... Тежкò на новата коя откриеш!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??