3 nov 2015, 22:38

Очи 

  Poesía » De amor
369 0 0

                                                               Очи

 

 

 

Веднъж ли бе когато

аз чувствах твоята ръка.

Галеха ме две очи богато

топяха моята тъга.

  

И от мига на нежна ласка

чак до тихото" прости"

горяха нощните покои,

но тихо тръгваше си ти.

 

Пак тез очи с небесния воал

събуждат спомени и зов.

Ти едва ли би разбрал:

Жадувам твоята любов.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??