17 ene 2018, 11:47  

Очи 

  Poesía » De amor
568 1 2

Щом погледнах в тези очи –

рушаха и унищожаваха

бури и дъждове,

урагани и ветрове

и трепна в мен сърце,

копнеещо да поправи тази душа,

която бе парче по парче.

© Айше Али Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??