17 янв. 2018 г., 11:47  

Очи 

  Поэзия » Любовная
569 1 2

Щом погледнах в тези очи –

рушаха и унищожаваха

бури и дъждове,

урагани и ветрове

и трепна в мен сърце,

копнеещо да поправи тази душа,

която бе парче по парче.

© Айше Али Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??