17 abr 2011, 23:42

Очи на тигър 

  Poesía » Otra
511 0 0

За ласките ти

вече не мечтая.

И пламъкът

в очите ми

угасва.

Очи на тигър

бяха,

но далече е

мигът, когато

гледаха те

ласкаво.

И искам

да ти кажа,

а не мога -

очите ми

те лъжат,

вече знаеш го.

Очи на тигър,

но в тревога.

Очите ми

за ласките

нехаят.

 

http://www.youtube.com/watch?v=uuxrzCZkJVk&feature=related

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??