Очи - дълбоки и потайни -
с хладна нежност покоряват
дори замръзналата топлина.
В бяла нощ излизат и
с невиждащ поглед
бавно бързат.
Плитка въздишка следва
безразлична усмивка
в чувствено движение.
Очи - дълбоки и потайни -
искат Нищо, а
променят Всичко.
Танцуват блус,
пеят стих,
викат тихо.
Какаов аромат разнасят
в посока неясна, но предизвикват
в теб космичен резонанс.
8 март 2008
© София Русева Todos los derechos reservados