23 feb 2008, 15:43

Очите, дето... 

  Poesía
808 0 10

 

 

 

До болка романтична съм, а ти не си
от тези, дето лесно се обичат.
Любовта за теб е мост към две очи,
единствено когато виждаш смисъла.

До крайност се раздавам, ти пък не...
(По-важните неща прииждат с времето).
Но погледни как плаче умореното море,
когато сякаш се разкъсва в тебе.

И странен си, но очите ти говорят.
Нима не искаш понякога да си дете?
Очите ти са към душата ти прозорец,

чийто пристан все при мен зове.

 

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??