7 ene 2014, 23:15

Очите ми видя ли? 

  Poesía » De amor
742 1 1

Очите ми със сълзите видя ли?

Не са ли като бляскави кристали,

които от тъгата се втвърдяват,

но от усмивката ти - бързо се стопяват.

Сърцето ми, горещо като лава,

любов, любов и пак любов ти дава!

Ръцете ми тъй нежно те прегръщат,

че всяка тъмнина от теб пропъждат!

От устните, целувки само искай,

не ги жали, а силно ги притискай -

в мига, когато с твоите се слеят!

Без тях стоят безмълвни и пустеят...


 

 

© Теодора Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??