7.01.2014 г., 23:15 ч.

Очите ми видя ли? 

  Поезия » Любовна
682 1 1

Очите ми със сълзите видя ли?

Не са ли като бляскави кристали,

които от тъгата се втвърдяват,

но от усмивката ти - бързо се стопяват.

Сърцето ми, горещо като лава,

любов, любов и пак любов ти дава!

Ръцете ми тъй нежно те прегръщат,

че всяка тъмнина от теб пропъждат!

От устните, целувки само искай,

не ги жали, а силно ги притискай -

в мига, когато с твоите се слеят!

Без тях стоят безмълвни и пустеят...


 

 

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??