17 feb 2008, 20:50

Очите му 

  Poesía
668 0 4

Очите му, момиче, ти видя ли?!

В очите му бушуват океани!

Сълзите му - събрали със години,

преливат, но попиват в нежността ми...

Очите му, момиче - облаци засмени,

душата ми във тях лудува,

той мълчи... а те ми шепнат:

"Говори ми!"...

В очите му аз плувам,

поливам вярата му,

гуша се в самотните му мисли...

Ще танцувам с него под луната,

за да ги запазя все тъй чисти!...

 

 

 

(Благодаря ти, ... :))

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??