25 ago 2011, 12:39

Очите му ... 

  Poesía » De amor
859 0 1

Едни очи - безкрайно много аз обичам,

на едни очи всеки ден се вричам ...

Едни очи - изпълнени със радост и надежда,

едни очи - даряващи ми нежност,

искам всеки път кога погледна

срещу себе си да срещна.

 

Искам да потъна във забрава със едни очи,

чийто собственик до лудост ме докарва.

Този мъж със ласки ме омайва ...

кара ме все повече и повече да го желая,

ала как искам да не го желая?! -

Щом, когато го погледна  чувствам се,

сякаш ангел съм във рая.

© Цветелина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Звучи като детска поезия или, като скица, по която ще се прави картина.
    Може би, ако преработиш и преосмислиш то идеята ще бъде предадена по- силно.
Propuestas
: ??:??