Aug 25, 2011, 12:39 PM

Очите му ... 

  Poetry » Love
860 0 1

Едни очи - безкрайно много аз обичам,

на едни очи всеки ден се вричам ...

Едни очи - изпълнени със радост и надежда,

едни очи - даряващи ми нежност,

искам всеки път кога погледна

срещу себе си да срещна.

 

Искам да потъна във забрава със едни очи,

чийто собственик до лудост ме докарва.

Този мъж със ласки ме омайва ...

кара ме все повече и повече да го желая,

ала как искам да не го желая?! -

Щом, когато го погледна  чувствам се,

сякаш ангел съм във рая.

© Цветелина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Звучи като детска поезия или, като скица, по която ще се прави картина.
    Може би, ако преработиш и преосмислиш то идеята ще бъде предадена по- силно.
Random works
: ??:??