25 nov 2006, 1:25

ОЧИТЕ ТИ 

  Poesía
882 0 8

ОЧИТЕ ТИ

В очите ти блещукат две звезди...

А ласките на твоите ръце
във клада са запалили сърцето ми.  
По-нежни и от флейта на Орфей
са устните ти, с вкус на зрели ягоди!

В очите ти блещукат...

С усмивката ти рано сутринта 
най-източния хоризонт светлее,
задъхват се във къдрички от смях
и облаците, снежно побелели!

В очите ти...
   очите ми са спрели...



           

                      

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??