14 ene 2010, 21:59

Очите ти 

  Poesía
1157 0 6

Като огън ме изгарят,

в пепел ме превръщат,

в сърцето следа оставят

и ума не ми връщат.

 

С поглед ме пленяват

и пулсът се ускорява,

въздух не ми оставят

и сърцето се изпепелява.

 

Като орли ме съзерцават,

с поглед всичко ми отнемат,

видно нищо не прикриват,

но прикрито всичко ми взимат.

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??