Като огън ме изгарят,
в пепел ме превръщат,
в сърцето следа оставят
и ума не ми връщат.
С поглед ме пленяват
и пулсът се ускорява,
въздух не ми оставят
и сърцето се изпепелява.
Като орли ме съзерцават,
с поглед всичко ми отнемат,
видно нищо не прикриват,
но прикрито всичко ми взимат.
© Александра Николова Все права защищены