2 dic 2009, 16:44

Очите ти 

  Poesía » De amor
654 0 0

Очите ти

 

Очите ти са златна есен.

Сърцето ти е песен.

 

Във тази есен бродя аз.

Заливай ме със есенния листопад!

 

И песничката ми изпей.

Със моето сърце се слей.

 

Ръцете ти са като морски бриз,

отнеси ме като лист.

 

А ти си нежна топлина.

Стопли ти моята снага!

 

Дъхът ти е „манна небесна”.

Поръси ме, за да блесна.

 

Душата биле е омайно.

Люби ме ти, люби безкрайно!

© Снежана Терзиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??