Очите ти
Очите ти са златна есен.
Сърцето ти е песен.
Във тази есен бродя аз.
Заливай ме със есенния листопад!
И песничката ми изпей.
Със моето сърце се слей.
Ръцете ти са като морски бриз,
отнеси ме като лист.
А ти си нежна топлина.
Стопли ти моята снага!
Дъхът ти е „манна небесна”.
Поръси ме, за да блесна.
Душата биле е омайно.
Люби ме ти, люби безкрайно!
© Снежана Терзиева Все права защищены