14 jun 2008, 16:03

Очите ти 

  Poesía » De amor
818 0 13
Тъй лудо вино
във очите ти блести.
Пияна от любов съм
в тях, любими.
Забравям болка,
страх... и смут, и горест.
Във тях съм аз
жена - луна и страст.

И полудяла,
дива от желание,
пространствата прелитам
със сияние...
Вселената до край
във теб преливам
във безграничното
на моето "Обичам..."

Наливай глътката
така мечтана. 
Не си илюзия,
а истина желана.
Потъвам цялата във теб 
и се опивам
с очите ти... 
В тях своя Рай намирам.



© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??