30 oct 2010, 18:09

Очите ти... 

  Poesía » De amor
737 0 7

***

Очите ти излъчват доброта,

усмивката ти – слънчева магия,

ръцете ти даряват топлина

и в мен разпалваш огнена стихия.

 

И в ритъма на моето сърце

пулсират стъпки, жестове и думи.

Едно запърхало в гърдите ми крилце

към теб ме носи в пориви безумни.

 

© Христина Радомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??