13 ago 2022, 9:23  

Очите ти 

  Poesía » De amor
385 1 0

     

     Очите ти

 

Очите ти любов даряват

и красота и доброта,

като звездите засияват,

премахват болка и тъга.

 

Очите ти са извор нежен,

със тях започва всеки ден

и като огън безметежен

те щастието са за мен.

 

Очите ти са оня пристан,

душата ми почива в тях

и като зов сърдечен, искан

с вълшебството им аз се слях.

 

До болка те са съвършени,

безкрайно нежни и добри!

Във тях намирам отразени

любов и слънце, и мечти!

 

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??