29 jun 2010, 20:13

Очите ти говорят 

  Poesía » De amor
1782 0 5

Очите ти говорят

Очите никога не лъжат.
По тях веднага те познах.
На мислите покорно служат,
издавайки дори и грях.

Когато влюбено погледнеш,
да знаеш как си отстрани.
Сияйно грееща изглеждаш,
палитра от безброй звезди.

Сгреша ли, знам, че ще позная
по погледа ти променен
и грешката си ще призная,
ти просто имай вяра в мен.

Във погледа ти обожавам
искрата с тази топлина,
ще я предпазя, обещавам,
от натъжаваща сълза!

© Сони Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??