13 abr 2018, 1:10

Ода на Любовта 

  Poesía » De amor
431 0 0

ОДА  НА  ЛЮБОВТА

 

 

Събужда ме изгрева нов

и отварям плахо очи,

пропити с капки любов

в непресъхнали мокри следи.

 

Болка раздира мойто сърце,

но посрещам поредния ден

с надежда, че твойто лице

ще видя в съня си пред мен.

 

Разливам цветни слова

в палитра от черно и бяло,

за да ти кажа с тъга,

че без теб всичко е спряло.

 

Макар че време отмина,

още помня как ти и аз

стояхме в нашта градина,

сплели души във захлас.

 

Този спомен скъпо ще пазя

до последния миг на живот

и обещание ценно ще спазя –

да обичам само тебе до гроб!

 

Съдбата ще бъде моя другар,

показващ ми верния път

и с вяра до небесен олтар

нас ангелите ще отведат.

 

Ти със светлинен воал

ще озариш райския бряг,

аз без дъх занемял

ще захвърля черния фрак.

 

В очите зелени навеки

ще виждам безконечни дъги,

а по трънливи пътеки

ще посея за тебе свойте мечти.

 

Безкрайни животи,

хилядолетни лета

и предвечните ноти

изпълват песен една…

 

Ти си Любовта!

 

 

05.II.2012
Камен Тодоров ©

© Камен Тодоров Todos los derechos reservados

За мултимедийна визуализация, моля посетете: www.vbox7.com/play:b8748713e1

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??