27 feb 2013, 18:46

Ода за алкохола 

  Poesía » De humor
2554 1 0

О, ракия! Два месеца те правих

и рецептата забравих.

Само като те подуших

и носа си аз отпуших!

 

О, бира! Толкова хора те купуват

и дори не се срамуват.

Не ги оставяш ти намира,

от теб човекът  колабира!

 

О, вино!Всеки теб те прави,

лошо е ако забрави къде те остави.

Проблеми със сърцето никой няма да има,

ако тебе с мезе редовно те взима!

 

© Гергана Караджова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??