27.02.2013 г., 18:46 ч.

Ода за алкохола 

  Поезия » Хумористична
2562 1 0

О, ракия! Два месеца те правих

и рецептата забравих.

Само като те подуших

и носа си аз отпуших!

 

О, бира! Толкова хора те купуват

и дори не се срамуват.

Не ги оставяш ти намира,

от теб човекът  колабира!

 

О, вино!Всеки теб те прави,

лошо е ако забрави къде те остави.

Проблеми със сърцето никой няма да има,

ако тебе с мезе редовно те взима!

 

© Гергана Караджова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??