17 feb 2017, 13:57

Ода за любовта 

  Poesía » De amor
849 0 2

Ода за любовта

 

Духът ми несломен остава,

дори душата да боли

                       С последни сили сърцето се надява:

           “Спаси ме ти, спаси ме ти!”

    

О, жадна съм за твоята любов,

                        любими мой, жестоки мой...

                                  

                                   Навеки аз самотна ще остана, но винаги   

                    жадуваща и плаха,

       и твоя

                и добра.

    И само спомените ще запазя...

                        Уви, това е моята съдба

© Ивета Минева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??