17.02.2017 г., 13:57 ч.

Ода за любовта 

  Поезия » Любовна
851 0 2

Ода за любовта

 

Духът ми несломен остава,

дори душата да боли

                       С последни сили сърцето се надява:

           “Спаси ме ти, спаси ме ти!”

    

О, жадна съм за твоята любов,

                        любими мой, жестоки мой...

                                  

                                   Навеки аз самотна ще остана, но винаги   

                    жадуваща и плаха,

       и твоя

                и добра.

    И само спомените ще запазя...

                        Уви, това е моята съдба

© Ивета Минева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??