Зла сестра си имам аз,
зла е по рождение,
позеленява като стръкче праз,
в мига, във който аз изкажа мнение.
УжасТна е със главно Т-ъ,
ядосва ме тя ден и час,
нарича ме понякога УФТСЪ
и истински ме хваща бяс!
И кара ме да се излагам ден и нощ,
тя виновницата е за таз творба
и следвайки съвета й тъй лош,
публикувам я аз тук сега...
Писано в нейно присъствие
© Мира Todos los derechos reservados