9 mar 2008, 14:18

Одеало от целувки 

  Poesía » De amor
1208 0 11

"Студено ми е!" - тихо вечер, ако ти прошепна -

не ме завивай с плътно одеало!

От студ ще шродължа дори с одеалото да трепна,

дори от вълна да е, пак не би ме сгряло!

 

Недей събужда и заспалата камина,

уморена е - цял ден горя и крета,

отдавна милата застина

и сигурно сънува тънички дръвчета!

 

И чай горещ недей, не ми предлагай,

не казвай, че кръвта ми ще загрее,

към стария чайник ръка не протягай,

да ме стопли само любовта ти ще успее!

 

Покрий ме с одеало от целувки,

от прегръдки нежни огън запали,

чай свари ми - прецеди любовните преструвки,

тогава чак сърцето мое със студа ще се прости!

 

 

© Наталия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??