9 jun 2011, 21:35

Огледален свят 

  Poesía » De amor
1017 0 2

Потъваме във огледален свят,
където сякаш времето е спряло,
където само чувствата летят
и с теб отново сме единно цяло.

Пречистена от всякаква вина
тъгата в нас не може да открие
парченцата от общата душа
и в топлата им нежност да се скрие.

Усетили отново вечността 
и мислите ù - галещи ни с време,
разпалваме пожара на страстта
и молим се нощта ни да превземе...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??