24 abr 2014, 18:29

Огледалната Любов се счупи тихо... 

  Poesía » De amor
472 0 4


Огледалната Любов се счупи тихо...
и сълзите ù се скриха във студената трева...

Бяло вино сред простора на звездите
аз отпивам с теб в нощта!...

Устните са тъжни, пълни с дъждове болят.
Tи отпиваш малки глътки,
моля се се мечтите да заспят...


Огледалната Любов се счуппи тихо...
празни чаши самота, сълзите ù топят се в твоята прегръдка
някъде усмихва се една звезда...

Автор Моника Стойчева
Дата. 09. 04. 2014 г. 

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??