14 dic 2010, 14:02

Огледало 

  Poesía » De amor
497 0 5

Огледало

 

Оглеждам се във твоята душа
кристално чиста – сякаш в огледало
а мислите ти – пролетни цветя
ухаят пак - по цялото ми тяло

Очите ми са някак по-добри
пречупени през нежните ти чувства
а устните – по-топли от преди
изгаряни с любов от твойте устни

Смехът ти е нанесъл радостта
по скулите ми – сякаш със магия
а пръстите ти с нежна мекота
превръщат ме в притихнала стихия

В душата ти са моите черти
но сякаш по смекчени и красиви
навярно - те такива са били
но търсили са смисъл... да са живи...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??