1 may 2014, 19:37  

Огледало 

  Poesía » Otra
407 0 0

Спри, не поглеждай там,

погледа си от там

ловко измъкни,

напукано е  огледалото!

 

Души вижда то

и мисли,

и желания,

но черни ги показва!

 

И сляпо му вярват

напуканото не виждат,

а душата черна

от измамното огледало!

© Петър Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??