2 mar 2021, 20:13

Оглупял от страхове 

  Poesía » Verso acróstico
447 0 0

Оглупял от своите безспирни страхове
Грешките превръщат се във  зверове
Лесно  ги намираш и преувеличаваш
Успехите си игнорираш и заклеймяваш
Промяната, очевидно, е задължителна
Ясно е, че ще е тежка и мъчителна
Лесно няма, така че дерзай и промяната създай.

 

© Борислав Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??