2 мар. 2021 г., 20:13

Оглупял от страхове 

  Поэзия » Акростихи
448 0 0

Оглупял от своите безспирни страхове
Грешките превръщат се във  зверове
Лесно  ги намираш и преувеличаваш
Успехите си игнорираш и заклеймяваш
Промяната, очевидно, е задължителна
Ясно е, че ще е тежка и мъчителна
Лесно няма, така че дерзай и промяната създай.

 

© Борислав Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??