3 nov 2021, 13:01

Огнен зов 

  Poesía » De amor, Otra
813 4 14

Студ, мраз и страх-

изгарят душата ми нежна.

Мраз, студ и страх-

път тъмен с бодливи тръни.

 

Мракът трябва да премина

да достигна до светлината

чистотата до поляната ухайна

и да грабна щастието, топлината.

 

Лутам се в тъмнина-

мрачна, гъста, страшна.

Сълзи, мъка и тъга

ме разяждат от дън душа.

 

Крача към върха без ядове и гняв

само чистота обич и любов.

Слънчевият изгрев ме изправя права

и ме изпълва с огнен зов.

 

Автор: Виктория Милчева

Написала съм го през 2017 година.

© Виктория Милчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??