Една звезда – отгоре мярвам,
огрява моите мечти.
А даже още и не вярвам,
че тя за мене днес светѝ
Но аз вървя към нея още...
Вселената е цяла с мен.
И нищо, че сега и нощ е,
аз я виждам, като в ден.
И вярвам силно на късмета,
че ще достигна таз звезда.
Или, превърнал се в комета,
оставям огнена БРАЗДА.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados