24 ago 2008, 17:36

Огнена жена 

  Poesía » Odas y poemas
1927 0 5
Очите по-тъмни от нощта,
косите пламтят като искра,
кожата пари, гореща е, кипи,
движенията й казват: "Спри! Погледни!".
Устните с вкус на черно кафе
изгарят твоето сърце.
Не, тя не е жена,
тя е демон от земните недра.
Родена в огън и жар -
дете на Вулкан -
тя пали в тебе пожар.

© Габриела Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??