30 jul 2008, 15:33

Огнена обич 

  Poesía » De amor
663 0 6
 

Огнена обич

 

Няма друга на света

тъй обична на сърцето

да разпалва в мен страстта

и да ме отвежда в небитието.

 

Ти от огън си излята,

нежен дъх събрала,

слънце уловила сред полята

и нежността на мен предала.

 

От твоята обич безгранична

аз щастлив отпивам всеки ден

и усмивката ти феерична

ме оставя тъй смутен.

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??