23 nov 2020, 0:10

Огнени пожари 

  Poesía » De amor, Erótica, Verso libre, Otra
522 1 2

Поглеждам те и пулса ми ускоряваш, 

всички мисли като луди летят 

и в телата пожари разгарят — 

готов ли си да ги потушим?

За теб планини и океани ще премина,

за теб направила бих всичко.

За любовта ни ще се боря докрай.

Чужди устни да те целуват — 

това не ще допусна да се случи 

и в огнени пожари да изгарям 

единствено в твоите ръце.

 

 

 

22.11.2020 г./ 21:03 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??