23.11.2020 г., 0:10 ч.

Огнени пожари 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих, Друга
517 1 2

Поглеждам те и пулса ми ускоряваш, 

всички мисли като луди летят 

и в телата пожари разгарят — 

готов ли си да ги потушим?

За теб планини и океани ще премина,

за теб направила бих всичко.

За любовта ни ще се боря докрай.

Чужди устни да те целуват — 

това не ще допусна да се случи 

и в огнени пожари да изгарям 

единствено в твоите ръце.

 

 

 

22.11.2020 г./ 21:03 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??