21 abr 2013, 10:31

Огнено 

  Poesía » Otra
412 0 2

Огнено

 

Насъбрало ми се е

едно такова ... огнено.

Опарващо, тръпнещо...

Вулкан.

Диво... Стихийно.

Докосвам с огън.

Като страст и ... съдба.

Жарава. Огнище.

Горящо, бурно... Лудо.

Сливащо... в огън.

И тихо, много тихо.

Притихнало... в огън.

Объркващо... И самотно.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??