13 ene 2008, 20:52

Огън 

  Poesía » Otra
653 0 10
 

Огън

 

Когато съм във нейните лъчи,

в душата ми е светло и уютно.

Докосна ли я, ще изпепели

във мене всичко абсолютно.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??