Jan 13, 2008, 8:52 PM

Огън 

  Poetry » Other
687 0 10
 

Огън

 

Когато съм във нейните лъчи,

в душата ми е светло и уютно.

Докосна ли я, ще изпепели

във мене всичко абсолютно.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??