14 abr 2019, 10:06

Огън и лед 

  Poesía » De amor, Filosófica
577 0 0

Искам да съм сега, само с Теб!...
Чаши вино, звън на кристал, 
трескави погледи, светли усмивки, 
нежни милувки и дълги прегръдки, 
скрити в порива на вечността!...
Кратко, но истинно казано: 
"С Тебе, сме тленни, но и Небесни! 
Огън и лед, под булото на Нощта!"

© Ангел Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??