Искам да съм сега, само с Теб!...
Чаши вино, звън на кристал,
трескави погледи, светли усмивки,
нежни милувки и дълги прегръдки,
скрити в порива на вечността!...
Кратко, но истинно казано:
"С Тебе, сме тленни, но и Небесни!
Огън и лед, под булото на Нощта!"
© Ангел Филипов Всички права запазени