3 nov 2012, 13:07  

Огън от стиховете си ще наклада 

  Poesía » De amor
524 1 6

Огън от стиховете си ще наклада

 

 

Ако зная, че някой ден от мен ще си тръгнеш,

аз ще направя всичко... всичко, за да те спра.

Колко безумно обичаща съм, ти ще узнаеш

от стихове, които всяка нощ за теб ще творя.

 

 

За всяка премълчана истина там ще ти кажа,

за всяка обида и болка в рими ще ти простя.

Всяко мое потискано чувство ще ти покажа,

на душата си всичко неизживяно ще позволя.

 

 

Ако и тогава ти все пак от мен ще си тръгнеш,

ще мръкне и няма... няма да има такава тъга.

И когато на прага на гърдите ми се облегнеш,

буен огън от стиховете си аз в унес ще наклада.

 

 

За да огрея пътя ти, когато самичък в тъмното

те изпратя към нови хоризонти ти да вървиш.

И за да съм спокойна, че вървейки по стръмното,

ако някога паднеш, ще те видя, ако се нараниш.

 

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??