9 nov 2024, 14:18

"Ой, неразумни юроде!" Да съм Македонец по-добре! 

  Poesía
80 0 0

По българе от назе видат ми се

Една кръв сме - бракя

А гарван - гарвану око ке кълве

 

Оти сме се управиле ние бугаре

Та на брато сметката да гледаме

 

Днеска сакам да сам македонец

Па нека цела България ме кълне

Оти ние се "управиме"

Та у сестра Македония укор угледаме!!!

 

Ой неразумни юроде! Дека нека барем Хилендарски разбере!!!!!!!

© Stew Carrey Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??