По българе от назе видат ми се
Една кръв сме - бракя
А гарван - гарвану око ке кълве
Оти сме се управиле ние бугаре
Та на брато сметката да гледаме
Днеска сакам да сам македонец
Па нека цела България ме кълне
Оти ние се "управиме"
Та у сестра Македония укор угледаме!!!
Ой неразумни юроде! Дека нека барем Хилендарски разбере!!!!!!!
© Stew Carrey Всички права запазени